Professzionális sportbiztosítás hivatásos csapatoknak és egyesületeknek

A sportoló egészsége kiemelkedő érték és egyben befektetési eszköz, nem csak önmaga, hanem csapata vagy klubja számára is. A sporteredményeken túl ez garantálja a pénzügyi gyarapodást is, így ennek elvesztése mindkét fél számára komoly üzleti kockázatot jelent.

Akár egy vétlen, rossz mozdulat vagy szabálytalanság több hónapos kiesést vagy extrém esetben a karrier végét is jelentheti, mely mind a jövedelem, mind a szponzori bevételek szempontjából anyagi csődhöz vezethet.

A jelenlegi adókörnyezetben (EKHO) egy sportoló sérülése esetén csak a minimálbér után számolt táppénzre számíthat, mely vélhetően komolytalan összeg a havi jövedelméhez képest (maximum 5.373.- Forint egy napra) ezért a tényleges jövedelemkiesést a klub kénytelen megfizetni.

A magyarországon elérhető biztosítások csak kis összegben, egyszeri alkalommal térítenek sérülés esetén, így nem nyújtanak tényleges megoldást. (emiatt gyakorlatilag feleslegesek)

A Premium Cover professzionális, valós és nagy összegű fedezetet kínál a sportolóknak és kluboknak egyaránt.

Mire kínálunk megoldást?

A teljes kieső jövedelem egyenértékű pótlására olyan sérülés esetén, amelynél a felépülés több, mint egy hónapot vesz igénybe.
Balesetből vagy betegségből adódó végleges sérülés esetén a pályafutás megszakadása miatt bekövetkező teljes jövedelemkiesés pótlására.
Baleseti halál esetén a sportoló játékjogának piaci értékének megtérítését a kedvezményezett részére.

Kinek van rá szüksége?

Azoknak a profi, magas jövedelemmel rendelkező sportolóknak, akiknek egy sérülés jelentős keresetkiesést vagy szponzor elmaradását eredményezheti.

Értékes játékos vagy játékoskerettel rendelkező kluboknak, csapatoknak kötelező arra az eshetőségre felkészülni, hogy a sportoló sérülése esetén csak jelentős kiadás mellett oldható meg a helyettesítés vagy pótlás.

Kiemelt sportágak

Jégkorong

Kézilabda

Kosárlabda

Röplabda

Labdarúgás

Vízilabda

Hogyan működik?

Pontosan felmérjük Ügyfelünk igényeit és egyéni kockázatait. Majd személyre szabott biztosítási tervet készítünk, amelyet egyeztetünk Ügyfelünkkel és végigkísérjük a biztosítási szerződés megkötését. Amennyiben káresemény történik, segítünk a kárrendezésben Ügyfelünknek.

Ha szeretné megtudni, hogy mit tudunk Önnek ajánlani, keressen minket bizalommal elérhetőségeinken vagy az alábbi űrlap kitöltésével.

Amennyiben sportága nem szerepel a fenti listán, de érdeklődik az általunk kínált megoldások iránt, kérjük vegye fel velünk a kapcsolatot elérhetőségeinken. Bízunk benne, hogy ajánlatot tudunk adni az Ön igényeire is.

Mi történik, amennyiben a professzionálisi sportolói karrier idő előtt véget ér baleseti halál vagy tartós teljes munkaképtelenség esetén?

Gyakorlati példák végleges munkaképtelenségre

Egy kosárlabdázónál egy rutinvizsgálat során rákot diagnosztizálnak, és kénytelen visszavonulni. Biztosítása egy összegben téríti azt a jövedelmet, amelyet akkor szerzett volna, ha nem ér véget idő előtt a pályafutása.

Egy játékos térdsérülést szenved nem sokkal azután, hogy szerződést kötött egy új klubbal. Nem tudott teljesen felépülni és a csapat a jelentős átigazolási költségek ellenére nem tudta mérkőzésekre benevezni. A biztosítás kártérítést nyújtott a klubnak a játékosért kifizetett összeg erejéig.

Gyakorlati példák átmeneti munkaképtelenségre

Egy vízilabdázó megsérül egy barátságos mérkőzésen, és ebből következően több olyan jövedelmező versenyt is ki kell hagynia, amelyeken korábban sikeresen szerepelt. Biztosítása megtéríti havi jövedelmét felépüléséig.

Egy labdarúgó súlyos térdsérülést szenved, amely szalagrekonstrukciót igényel. A biztosítás megtéríti a játékos felépüléséig kiesett havi jövedelmét.

Professzionális sportolók biztosítása igénylő űrlap

Érdeklődő adatai

Biztosítás típusa

Ideiglenes teljes munkaképtelenség
Maradandó teljes munkaképtelenség

Sportág

Kézilabda
Kosárlábada
Vízilabda
Jégkorong
Röplabda
Labdarúgás
Egyéb

Captcha

Kérem adja össze a két számot: ( 40 + 7 )

Eredmény: