Rólunk

A Premium Cover a Funk International Hungaria Kft. speciális biztosításokkal foglalkozó üzletága, amely egyedi igényekre szabott, modern és innovatív biztosítási megoldásokat kínál különleges élethelyzetekre. A Nyugat-Európában és az Amerikai Egyesült Államokban elterjedt speciális biztosításokat tesszük elérhetővé már Magyarországon és a közép-kelet-európai régióban is. Folyamatos kutatással követjük a piaci igények alakulását, és a lehető legkedvezőbb kockázatkezelési és biztosítási konstrukciókat javasoljuk ügyfeleink számára.

Premium Cover:

Speciális igények,

egyedülálló megoldások

A Premium Cover ötvözi több mint 30 év biztosítási tapasztalatát, a magyar biztosítási piac ismeretét, és a Nyugat-Európában elterjedt megoldásokban szerzett jártasságot. Tapasztalatunk hozzájárul a kockázatok valódi természetének megértéséhez. A 37 országban jelen lévő hálózatunk révén a világ vezető, speciális biztosításokra szakosodott, magas tőkefedezettel rendelkező biztosítóival állunk partneri kapcsolatban, hogy az Ön igényeinek legmegfelelőbb biztosítási programot nyújthassunk.

Munkatársaink nem csupán ügyfeleink kifejezett igényeinek kiszolgálását látják el, de külföldön szerzett nyelvtudással és folyamatos kétnyelvű egyeztetéssel segítik mind az ügyfelek és biztosítók közötti kommunikációt, mind a szerződéskötés és a kárrendezés folyamatait.
Kiemelten fontosnak tartjuk ügyfeleink elégedettségét és biztonságát, ezért etikus, felelősségteljes magatartással veszünk részt az üzleti életben. Munkánk során elkötelezettek vagyunk a minőségi tanácsadás, biztosításközvetítés és kockázatkezelés ügyfélközpontú kivitelezésében. Ezt garantálja erős szakmai hátterünk, professzionális hozzáállásunk, innovatív megoldásaink, illetve a transzparens működésünk. Hiszünk benne, hogy céges értékeink erős alapot biztosítanak a tartós partneri kapcsolatok kialakításához.