Rólunk

A Premium Cover a Funk International Hungaria Kft speciális biztosításokkal foglalkozó üzletága, amely igényekre szabott, modern és innovatív biztosítási megoldásokat kínál különleges élethelyzetekre. A Nyugat-Európában és az Amerikai Egyesült Államokban elterjedt speciális biztosításokat elérhetővé tesszük Magyarországon és a közép-kelet-európai régióban. Piackutatással követjük az igények alakulását, és a lehető legkedvezőbb biztosítási megoldásokat javasoljuk ügyfeleink számára.

Premium Cover:

Egyedi igények,

Speciális fedezetek

A Premium Cover ötvözi több mint 30 év biztosítási tapasztalatát, a magyar biztosítási piac ismeretét, és a Nyugat-Európában elterjedt megoldásokban szerzett jártasságot. Tapasztalatunk hozzájárul a kockázatok valódi természetének megértéséhez. Nemzetközi hálózatunk révén a világ vezető, speciális biztosításokra szakosodott, magas tőke fedezettel rendelkező biztosítóival állunk partneri kapcsolatban, hogy az Ön igényeinek megfelelő biztosítási programot nyújthassunk. Kollégáink külföldön szerzett nyelvtudással segítik az ügyfelek és biztosítók közötti kommunikációt, a szerződéskötést és a kárrendezést.

Fontosnak tartjuk ügyfeleink elégedettségét és biztonságát, ezért etikus, felelősségteljes magatartással veszünk részt az üzleti életben. Munkánk során elkötelezettek vagyunk a minőségi tanácsadás, biztosításközvetítés és kockázatkezelés ügyfélközpontú kivitelezésében. Ezt garantálja erős szakmai hátterünk, professzionális hozzáállásunk, innovatív megoldásaink, illetve a transzparens működésünk. Hiszünk benne, hogy céges értékeink erős alapot biztosítanak a tartós partneri kapcsolatok kialakításához.