Rendezvények biztosítása

Nagy látogatószámot befogadni képes rendezvények megszervezése komoly szakértelmet, valamint jelentős idő-és természetesen pénzbefektetést igényelnek. Ez a befektetés abban az esetben tud megtérülni és hasznot is hozni, ha a rendezvény sikeresen bonyolítják le és azon elegendő látogató illetve vendég vesz részt.

A személyes jelenléten alapuló rendezvények mint sportrendezvények, fesztiválok, koncertek számos kiszámíthatatlan körülménynek lehetnek kitéve. Fennállhat a rendezvény lemondásának és halasztásának kockázata, sőt az is előfordulhat, hogy a látogatószám külső, nem befolyásolható okokból – akár időjárási, közlekedési, társadalmi eseményekből - eredően nem éri el a kívánt mértéket. Mi a megoldás ezeknek a kockázatoknak a biztosítására?

Mire kínálunk megoldást?

A Premium Cover átfogó, igényekre szabható fedezetet kínál a befektetés összegére és a bevételkiesésre egyaránt:

Nagyszabású rendezvények halasztása és lemondása esetére
Kedvezőtlen időjárási körülmények esetére (eső, hó, hőmérséklet, szél, villámcsapás, vihar), amelyek miatt látogatószám csökkenés és bevételkiesés várható
Rendezvény sikere szempontjából kritikus személy halála, balesete, betegsége vagy utazási késése miatt nem tud részt venni az rendezvényen (például: koncertturnék, fesztiválok, színházi produkciók kiemelt előadói)
A felsorolt fedezetek kiterjeszthetők egyéb esetekre is, mint nemzeti gyász, terrorcselekmények, biológiai és vegyi fegyverekkel elkövetett cselekmények, háború, polgári zavargások, sztrájk, kibertámadás

Kinek van rá szüksége?

Szolgáltatásaink elérhetőek a következő típusú rendezvényeket szervező vállalatok, szervezetek és intézmények számára:

Fesztiválok, vásárok és karneválok
Rendezvények és versenyek
Koncertek és turnék
Kereskedelmi kiállítások, konferenciák és előadások
Mozifilm- és televíziós premierek
Vállalati rendezvények és közösségi rendezvények

Mikor hasznos?

Időjárás

Résztvevők

Időjárás

Terrorizmus

Kényszerűségből csökkent jelenlét

Hogyan működik?

Igények és kockázatok felmérése
Kockázatkezelési terv kidolgozása nemzetközi partnerekkel
Kockázatkezelési terv ismertetése
Adminisztráció
Pontosan felmérjük üzleti partnerünk igényeit és egyéni kockázatait. Ezek után nemzetközi partnereinkkel egyeztetünk és egyénre szabott kockázatkezelési tervet készítünk. A személyes prezentáción válaszolva az összes felmerülő kérdésre közreműködünk a szerződések adminisztrációjában. Káresemény esetén a teljes kárrendezési folyamatban közreműködünk és menedzseljük azt.
A visszahívás kérése gomb megnyomása után megadhatja elérhetőségét és specialistáink 24 órán belül felveszik Önnel a kapcsolatot. Keressen minket bizalommal!

Rendezvény biztosítás ajánlatkérő űrlap

Érdeklődő adatai

Médiaprodukció adatai

Captcha

Kérem adja össze a két számot: ( 37 + 17 )

Eredmény: