Professzionális sportbiztosítás hivatásos csapatoknak és egyesületeknek

A sportoló egészsége kiemelkedő érték és egyben befektetési eszköz, nem csak önmaga, hanem csapata vagy klubja számára is. A sporteredményeken túl ez garantálja a pénzügyi gyarapodást is, így ennek elvesztése mindkét fél számára komoly üzleti kockázatot jelent.

Akár egy vétlen, rossz mozdulat vagy szabálytalanság több hónapos kiesést vagy extrém esetben a karrier végét is jelentheti, mely mind a jövedelem, mind a szponzori bevételek szempontjából anyagi csődhöz vezethet.

A jelenlegi adókörnyezetben (EKHO) egy sportoló sérülése esetén csak a minimálbér után számolt táppénzre számíthat, mely vélhetően komolytalan összeg a havi jövedelméhez képest (maximum 5.373.- Forint egy napra) ezért a tényleges jövedelemkiesést a klub kénytelen megfizetni.

A Magyarországon széles körben elérhető biztosítások kizárólag baleset esetén és legfeljebb 3 hónapig térítik a jövedelem töredékét, valamint jellemzően csak hivatásos sporttevékenység közben és az aktuális munkavégzés helyén érvényesek.

Ezzel szemben az általunk kínált szolgáltatások a professzionális sportélet kontextusában is reális nagyságrendű, valós értékű kompenzációt garantálnak. Szolgáltatásaink akár 365 napon keresztül, 24 órás és egész világra szóló, területi és tevékenységi korlátozásoktól mentes védelmet nyújtanak. Fedezeteink továbbá a teljes jövedelmet pótolják ideiglenes munkaképtelenség esetén, amely egyedülálló módon a baleseten túl megbetegedés esetén is érvényesíthető, emellett az egyszeri térítéses összegek is kivételesen magasak a széles körben elérhető biztosításokhoz képest.

Mire kínálunk megoldást?

A teljes kieső jövedelem egyenértékű pótlására olyan betegség vagy sérülés esetén, amelynél a felépülés több, mint egy hónapot vesz igénybe.
Balesetből vagy betegségből adódó végleges sérülés esetén a pályafutás megszakadása miatt bekövetkező teljes jövedelemkiesés pótlására.
Baleseti halál esetén a sportoló játékjogának - a kedvezményezett részére történő - piaci értékének megtérítésére.

Kinek van rá szüksége?

Azoknak a profi, magas jövedelemmel rendelkező sportolóknak, akiknek egy sérülés jelentős keresetkiesést vagy szponzor elmaradását eredményezheti.
Értékes játékossal vagy játékoskerettel rendelkező kluboknak, csapatoknak kötelező arra az eshetőségre felkészülni, hogy a sportoló sérülése esetén csak jelentős kiadás mellett oldható meg a helyettesítése vagy pótlása.

Kiemelt sportágak

Labdarúgás

Kézilabda

Kosárlabda

Jégkorong

Vízilabda

Röplabda

Gyakorlati példák végleges munkaképtelenségre

Egy kosárlabdázónál egy rutinvizsgálat során rosszindulatú daganatos betegséget diagnosztizálnak, és kénytelen visszavonulni. Biztosítása egy összegben téríti azt a jövedelmet, amelyet akkor szerzett volna, ha nem ér véget idő előtt a pályafutása.

Egy játékos súlyos térdsérülést szenved nem sokkal azután, hogy szerződést kötött új klubjával. Nem tud teljesen felépülni és a klub a jelentős átigazolási költségek ellenére nem tudja mérkőzésekre benevezni. Egy speciális biztosítás kártérítést nyújthat a klubnak a játékosért kifizetett összeg erejéig.

Gyakorlati példák átmeneti munkaképtelenségre

Egy vízilabdázó megsérül egy barátságos mérkőzésen, és ebből következően több olyan jövedelmező versenyt is ki kell hagynia, amelyeken korábban a várakozások szerint sikeresen szerepelt volna. Biztosítása megtéríti havi jövedelmét felépüléséig.

Egy labdarúgó súlyos térdsérülést szenved, amely szalagrekonstrukciót igényel. A biztosítás megtéríti a játékos felépüléséig kiesett havi jövedelmét.

Hogyan működik?

Igények és kockázatok felmérése
Kockázatkezelési terv kidolgozása nemzetközi partnerekkel
Kockázatkezelési terv ismertetése
Adminisztráció
Pontosan felmérjük üzleti partnerünk igényeit és egyéni kockázatait. Ezek után nemzetközi partnereinkkel egyeztetünk és egyénre szabott kockázatkezelési tervet készítünk. A személyes prezentáción válaszolva az összes felmerülő kérdésre közreműködünk a szerződések adminisztrációjában. Káresemény esetén a teljes kárrendezési folyamatban közreműködünk és menedzseljük azt.
A visszahívás kérése gomb megnyomása után megadhatja elérhetőségét és specialistáink 24 órán belül felveszik Önnel a kapcsolatot. Keressen minket bizalommal!

Professzionális sportolók biztosítása igénylő űrlap

Érdeklődő adatai

Biztosítás típusa

Ideiglenes teljes munkaképtelenség
Maradandó teljes munkaképtelenség

Sportág

Kézilabda
Kosárlábada
Vízilabda
Jégkorong
Röplabda
Labdarúgás
Egyéb

Captcha

Kérem adja össze a két számot: ( 17 + 26 )

Eredmény: