Médiaprodukciók biztosítása

Az elmúlt években Magyarország Kelet-Európa legjelentősebb filmes központjává vált, amely annak köszönhető, hogy a nagy költségvetésű játékfilmek igényeire szabott stúdiókat és a magyarországi helyszíneket előszeretettel használják valamint a hazai szakemberek munkájára is számítanak.

A filmkészítés sikerességét és a költségvetés hatékony felhasználását számos kockázat befolyásolhatja a forgatás lemondásán, felfüggesztésén vagy késedelmén túl. Akár a színészeket és a stábot érintő megbetegedések és változások, az alvállalkozók teljesítése, utazással és szállítással kapcsolatos komplikációk, időjárási viszontagságok vagy egyéb előre nem látható problémák.

Állandó és kiemelt kockázatot hordoznak a fentieken túl a különleges felkészülést kívánó akciók kivitelezései, mint például a kaszkadőrmutatványok, állatok vagy pirotechnika alkalmazása, nagysebességű járműves jelenetek felvételei, vízi, magaslati és föld alatti felvételek elkészítése, pályaudvarokon és egyéb veszélyes helyszíneken történő forgatás vagy rossz minőségű, sérült felvétel újrakészítésével járó többletköltségek.

A Premium Cover komplex, átfogó és rugalmas megoldásokat kínál ezekre a kockázatokra, így a komplett biztosított produkció teljeskörű védelmet élvez a gyártás előkészítésétől a forgatáson át az utómunka befejezéséig.

Mire kínálunk megoldást?

Védelem minden olyan esetben amikor betegség, sérülés, haláleset, stb. (szereplő vagy akár közeli hozzátartozója) hátráltathatja a munkálatokat.
Védelem a produkciós vagyontárgyakra: kellékek, díszletek, ruhatár, műszaki berendezések, akciójárművek, produkciós pénzösszeg.
Védelem időjárási feltételek miatt felfüggesztett forgatás esetén.
Védelem a legyártott médiatartalom sérülése vagy megsemmisülése esetén; többletköltségek fedezete.
Általános felelősségbiztosítás.
Egész világot érintő kockázati lefedettség.

Kinek van rá szüksége?

Szolgáltatásaink elérhetőek

nagyjátékfilmek
sorozatok
reklámfilmek
videoklipek
animációs filmek

előállítói számára a teljes gyártás során felmerülő kockázatok kezelésére.

Mikor hasznos?

Szereplők

Produkciós vagyontárgyak

Többletköltségek

Hogyan működik?

Igények és kockázatok felmérése
Kockázatkezelési terv kidolgozása nemzetközi partnerekkel
Kockázatkezelési terv ismertetése
Adminisztráció
Pontosan felmérjük üzleti partnerünk igényeit és egyéni kockázatait. Ezek után nemzetközi partnereinkkel egyeztetünk és egyénre szabott kockázatkezelési tervet készítünk. A személyes prezentáción válaszolva az összes felmerülő kérdésre közreműködünk a szerződések adminisztrációjában. Káresemény esetén a teljes kárrendezési folyamatban közreműködünk és menedzseljük azt.
A visszahívás kérése gomb megnyomása után megadhatja elérhetőségét és specialistáink 24 órán belül felveszik Önnel a kapcsolatot. Keressen minket bizalommal!

Médiaprodukció biztosítása igénylő űrlap

Érdeklődő adatai

Médiaprodukció adatai

Captcha

Kérem adja össze a két számot: ( 4 + 21 )

Eredmény: